BILDEKOR

Alt fra små klistremerker til helfoliert bil

HVORFOR BILFOLIERING

Bildekor er en av de billigste og mest effektive reklame feltene din bedrift har.

Bedriften blir synlig for bilister, syklister og fotgjengere og på den måte kan man si at du har ditt eget visittkort på veien hele tiden.

  • Flere blir oppmerksomme på deg; hvis vi anslår at bilen din er på farten halve dagen i byen, burde tusenvis av mennesker se reklamen din.
  • Synlighet og varighet. Bilen din koster mindre enn en TV-kampanje og den varer lenger og har du en tøff reklame på, spørs det hva som selger best?
  • Forsterker et positivt image. Undersøkelser viser at 75% av dem som legger merke til en flott bildekor får en positiv holdning til akkurat det selskapet. En firmabil med elegant og dristig dekor vitner om en solid virksomhet som man kan ha tillit til.
  • Vis deg i trafikken. De fleste aktive mennesker er ute i trafikken i løpet av dagen og undersøkelser viser at nesten 90% av dem legger merke til bildekorasjoner.
  • Reklameplassen er viktig. Alle er enige om at plasseringen av reklamebudskapet bestemmer prisen. Og har du en iøynefallende bildekor, er det aldri noe som hindrer deg i å ha den beste plasseringen.

Bildekor

Halvfoliering af bil

Helfoliering af bil

Mange privatpersoner velger å lease bil i dag. Flere og flere velger å helfoliere bilen for å beskytte lakken fra steinsprut og i tillegg få den fargen de ønsker. Utvalg folier her er stort og nesten grenseløst hva kan gjøres med bilen.

Hvorfor bildekor fra Logoflex as?

Logoflex har lang erfaring med alle typer dekor. Til bildekor har vi tilgang til database hvor vi henter ut tegninger av de fleste biltyper. Våre designere jobber sammen med deg for å finne løsningen som passer din bedrift og din bil.

  • Helfoliering beskytter lakken på bilen og gir deg er særegent utseende på bilen som folk legger merke til på veien.
  • Halvfoliering er en god løsning når man vil kombinere bilder, budskap og logo.
  • Liten foliering passer godt til deg som vil fremheve bedriftens logo og kontaktinformasjon

Logo

Logoflex AS

Støperigata 7, Bygg H

3040 Drammen

Tlf: 67 41 00 50

post(@)logoflex.no

Finn oss på Google maps

9 + 4 =

Pin It on Pinterest

Share This