Fotoprint

Print på plexiglass

Bilder på akryl / plexiglass gir veldig fargesterke print, men en blank finish. Platene printes speilvendt på baksiden. Vi tilbyr oppheng med med avstandstykker, eller opphengslist for skjult oppheng.

 

Fotoprint

Print på treverk

Fotoprint på treverk gir en spennende trestuktur i bildene, noe som er med på å skape innstrykk utenom det vanlige. Typiske materialer til dette er bjørk kryssfinèr, og vi leverer disse med skjult oppheng. 

Fotoprint

Print på sandwichplater

Bilder på sandwichplater er et populært og fint produkt innenfor fotoprint. Overflatene blir relativt matt, og dette passer inn i flere ulike miljøer. Sandwichplater benyttes ofte i hvit, eller børstet aluminium finish. Vi tilbyr avstandstykker eller opphengslister for skjult oppheng.

Vi har alt det du mangler av dekor!

Vi har fagkunnskapen og utstyrsparken som trengs for å kunne levere det kundene måtte ønske. Dekor er en viktig del av merkevarebyggingen, men det kan også være med på å skape økt trivsel på arbeidsplassen ved å gjøre kontorlandskapet personlig og stilfullt. Vi har løsningen du ser etter.

E-post

post@flexiprint.no

Adresse

Støperigata 7
3040 Drammen
Bygg H

Telefon

67 41 00 50

}

Åpningstider

Man - Fre 08:00 til 16:00

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss i dag om du har spørsmål, eller om du ønsker mer informasjon rundt våre produkter. Du er også hjertelig velkommen til å besøke våre kontorer og produksjonslokaler i Drammen.

Pin It on Pinterest

Share This