LYSSKILT

Vi leverer alle typer lysskilt og lyskasser

 

LYSSKILT

LED lysskilt er elegant og effektiv måte å vise bedriften frem på. Lysskilt finnes både i typer innendørs og utendørs og utformingsmulighetene er mange. Lysskilt kan du bruke til din logo for å bli enda mer synlig for kundene dine eller om du ønsker å fremheve åpningstider eller budskap. Av de mange løsningene kan det være vanskelig å velge type lysskilt, men våre ansatte hjelper deg med å finne den riktige løsningen for deg.

 

LYSKASSER

Våre LED lyskasser er godt egnet for å henges på vegg eller stå fritt på gulv. Det å bytte motiv er svært enkelt og kan gjøres av deg selv. Våre lyskasser passer veldig bra fra alt fra varemesser, konferanser og til butikkvinduer. Elegant og stilren form gjør lyskasser til en svært attraktiv reklameplass og som virkelig vises frem.

Vi har lang og bred erfaring med skilt og våre designere hjelper deg med å visualisere løsningen før produksjon settes i gang.

PROFIL 1

Kanalbokstaver kan bygges i følgende materialer, rustfritt stål, kobber, messing og (Corten) stål. Bakplaten er laget av 3 mm opal akryl for jevn lysspredning. Bokstaver kan produseres uten LED-belysning om ønskelig. I bokstavene brukes det Samsung LED eller Sloan Led.

PROFIL 3

For- og bakdeksler er produsert i 10 mm lysspredende opal akryl. Ulike farger på akrylplatene i Pantone eller RAL. Tykkelsen på akryl kan variere basert på forespørsel. Lys diffunderer direkte og indirekte fra bokstaven og også på returen er det mulig med en viss lysdiffusjon. Basert på forespørsel kan frontakryl dekkes med gjennomskinnelig vinyl.

PROFIL 4

Frontdekselet er produsert av 6 mm lysspredende akrylplater. Ulike farger i Pantone og RAL. Også frontakrylen kan dekkes med gjennomskinnelig vinyl.

PROFIL 6

Front og bakside er laget av akryl. Akryl kan være lysspredende eller ugjennomsiktig ikke-lysspredende. Ulike farger i Pantone og RAL. Også frontakrylen kan dekkes med gjennomskinnelig vinyl

PROFIL 7

Frontdekselet er laget av 6 mm lysspredende opal akryl. Ulike farger i Pantone og RAL. Også frontakrylen kan dekkes med gjennomskinnelig vinyl

PROFIL 10

Sandwichplate eller annen ugjennomsiktig materiell foran og bak med sidebelysning i 18 mm akryl. Denne typen bokstaver er IKKE foran opplyst. Det er kun sidebelysning.

PROFIL 15

Bak-belyst 18mm akrylbokstav utfrest kanal i bak til LED. Bokstaven kan lakkeres i RAL Classic eller Pantone Solid Coated farge. Baksiden er dekket med 3 mm opal akryl.

PROFIL 16

Fronten er laget av lysspredende akryl. Aluminiumskasse kan lakkeres i RAL Classic og Pantone Solid Coated farger.

LED-striper har standardstørrelser på 50 mm x 50 mm, 60 mm x 60 mm og 80 mm x 80 mm. Spesielle størrelser er også mulig å produsere. Gi oss beskjed om du trenger spesiell størrelse eller spesialdesign for LED-stripene dine.

PROFIL 17

Utfrest push-through løsning som består hovedsakelig av lakkert aluminiumkasse og akrylbokstaver som stikker ut av kassen. Kassene kan lages i forskjellige metaller som rustfritt stål, kobber, messing og (Corten) stål.

Bokstavene er frest i 10 mm og 18 mm opal lys-diffuserende akryl. Standardfargen er hvit. Spesialfarger er tilgjengelig på forespørsel. Utskårne metallbokstaver kan påføres på akryl om ønskelig.

PROFIL 18

Utfrest løsning som består hovedsakelig av malt aluminium hvor bokstaver freses ut og det legges akrylplate på innsiden av lokket. Kassene kan også lages i forskjellige metaller som rustfritt stål, kobber, messing og (Corten) stål.

Utfreste bokstaver er støttet med opal lysdiffunderende akryl. Standardfargen er hvit. Spesialfarger er tilgjengelig på forespørsel. Utskårne metallbokstaver kan påføres på akryl om ønskelig.

LYSKASSER

Lyskasser i aluminum med print på tekstilduk og påsydd gummikant. Lyskasser brukes mest i butikkvinduer eller frittstående på gulv. Det er veldig enkelt å skifte duk pga den påsydde gummikanten. Å skifte duken tar omtrent 5 minutter. Lyskasser er tilgjengelige med og uten LED-belysning og som enkelt- eller dobbeltsidige løsninger.

Logo

Logoflex AS

Hyggenveien 35

3440 Røyken

Tlf: 67 41 00 50

post(@)logoflex.no

Finn oss på Google maps

7 + 4 =

Pin It on Pinterest

Share This